Onze werkwijze

Uw financiën zijn een zaak van u en eventueel uw partner. Als u met een kantoor in zee gaat voor een hypotheek, een verzekeringsportefeuille of een financiële planning voor later, is vertrouwen het uitgangspunt. Wij onderstrepen dat en stellen in een stappenplan voor wat we voor u in welke fase kunnen betekenen.

Stap 1

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan bij u thuis, overdag of ’s avonds, maar we ontvangen u ook graag in ons kantoor aan de Oostmaaslaan 241B  in Rotterdam. We informeren u dan over ons kantoor en onze werkwijze. Met u kijken we op hoofdlijnen wat uw wensen en mogelijkheden zijn.

Stap 2

In de volgende stap gaan we dieper in op de uitgangspunten die we formuleerden in het kennismakingsgesprek. Met uw geïnventariseerde wensen, mogelijkheden en toekomstbeeld bekijken we de huidige financiële situatie. Zijn de gegevens nog actueel?  Aan de hand van een aantal financiële scenario’s kijken we of het beter en misschien wel goedkoper kan. Als u het wenst, adviseren we u over uw complete financiële huishouding. Dat kan complex zijn, want financiële planning is veelomvattend. Het doel is dat voor u een helder beeld wordt geschetst. Samen komen we zo tot een oplossing voor nu en in de toekomst.

Stap 3

Als het financiële beeld compleet is, volgt de volgende fase waarin we het plan ten uitvoer gaan brengen. Woonadvies Groep is een onafhankelijk financieel dienstverlener. Wij adviseren u aanbieders die zowel een goede prijs als goede voorwaarden hanteren.

Kosten

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Daarin willen we graag investeren. Als de ”klik” er is, en vóórdat we samen de volgende stappen gaan zetten, zullen we de vergoeding van onze diensten met u afspreken.

Maar laten we beginnen met stap 1!
Bel gerust voor een afspraak 010 81 88 222 Of stuur een e-mail.
Dan nemen wij contact met u op.

Graag tot ziens!

Dienstenwijzer

Dienstenwijzer
Hypotheek
Risico
Vermogen

Deze pagina delen Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email